Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csirkeraguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg csirkemellfilé
2 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1 db zeller
10 dkg zöldborsó
1 fej vöröshagyma
1 kis csokor friss kapor apróra vágva
ételízesítő
fehérbors
2 dl tejföl
2 dl tejszín
5 dkg liszt
olaj
10 dkg csiperkegomba
1 tyúkhúsleves kocka

Elkészítés:
Egy kevés olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, és hozzátesszük a kapor felét. Kicsit pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, a felkockázott csirkemellfilét, a felszeletelt gombát és a zöldborsót. Ételízesítővel, fehérborssal és a maradék kaporral ízesítjük, 1 liter leveskockából készült alaplével felengedjük, megfőzzük. Tejfölös-tejszínes habarással besűrítjük, majd jól kiforraljuk.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Angelgirl


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Uborka leves kaprosan » Kapros hal » Kapros, juhtúrós galuska » Patisszon kaprosan
» Kapros harcsapaprikás » Kapros kenyérlángos » Tejfölös kapros újburgonya » Kapros-túrós palacsinta
» Kapros csirkeragu-leves » Kapros patisszonfőzelék » Kapros palacsinta » Kapros juhtúrós csirkemell
» Kapros öntet » Tejszínes, kapros csirke » Magyaros kapros pulykamell » Nyári kapros saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.