Tutireceptek.hu fejléc

Patisszon kaprosan recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg apró zsenge patisszon
1 csokor kapor
4 dl borecet
4 evőkanál cukor
1 evőkanál só
üvegenként késhegynyi tartósítószer

Elkészítés:
A patisszonokat megtisztítjuk és üvegekbe rakjuk.A borecetet ugyanannyi vízzel hígítjuk cukorral sóval ízesítjük és hozzáadjuk az apróra vágott kaprot.Felforraljuk és azon nyomban az üvegekben lévő patisszonra öntjük.Tetejére késhegynyi tartósítószert teszünk lezárjuk és száraz dunsztba tesszük.kb 1 hónap múlva fogyasztható.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Patisszon lepény » Patisszonpaprikás » Uborka leves kaprosan » Rakott patisszon
» Kapros patisszonfőzelék » Tökfőzelék kaprosan » Sajtos rántott patisszon » Töltött patisszon
» Tojásos patisszon » Tejszines patisszon » Patisszonpástétom » Párolt patisszon
» Gyors, ropogós uborka. » Vegyes savanyúság télre » Saláta uborka télire » Ecetes görögdinnyehéj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.