Tutireceptek.hu fejléc

Uborka leves kaprosan recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kígyóuborka
1 pohár joghurt
1 kávéskanál só
1 késhegynyi őrölt bors
1 teáskanál vegeta
1 csokor kapor

Elkészítés:
Hideg uborkaleves 2.

Az uborka egynegyedét hámozás nélkül uborkagyalun leszeleteljük. A többi részét lehámozzuk, felkockázzuk..és fél liter vízben a fűszerekkel puhára főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni. Ekkor belekeverjük a joghurtot és összeturmixoljuk. A félretett uborkaszeletekkel és apróra vágott kaporral díszítjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörleves habgaluskával » Levesgyöngy (sült borsó) » Sonkás-gombócos leves » Pórékrémleves
» Nyers sóskaleves » Svéd uborka » Rétegezett karfiolleves » Tökbél krémleves
» Paradicsomos krumplileves » Zöldborsó leves » Rebarbarakrémleves » Tejleves legegyszerűbben
» Tejszínes egresleves » Áfonyás zableves » Ajvárleves chilis sajttal » Mandulás fokhagymaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.