Tutireceptek.hu fejléc

Zsályás máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemáj
őrölt bors
2 evőkanál olaj

1 mokkáskanál szárított zsálya
2dl tejföl
fél csokor petrezselyem

Elkészítés:
A májat csíkokra vágjuk,megborsozzuk,és az olajon megpirítjuk.Megsózzuk,zsályával megszorjuk,a tejföllel felöntjük,majd 10 percig pároljuk.Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel meghintjük.

Tanácsok:
Köret pároltrizs

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Aszpázia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsályás gnocchi » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Zsályás paradicsomleves » Zsályás csirkenyársak
» Zsályás főtt karaj » Abbahagyhatatlan csirke » Húsos lepény » Csőben sült milánói penne
» Bajor csirkecomb » Csodás csirkemell » Spanyolos tarja » Tejfölös-sajtos hús
» Gombás savanyu tokány » Reform fasírt » Darált húsos tekercs » Fűszeres karajcsíkok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.