| Zöldséges-húsos nyárs receptHúsételek Hozzávalók: 15 dkg koktél-virsli, 1 sárga kaliforniai paprika, 20 dkg koktél paradicsom, 20 dkg apró gomba, 2 kis fej lilahagyma, 1 kisebb cukkini. A fokhagymás olajhoz: 3 gerezd fokhagyma, 1 dl olívaolaj. Az összeállításhoz: 4 hurkapálca, előtte vízbe áztatva. Elkészítés: Olajban a fokhagymát gyenge tűzön felfőzzük, majd kb. 2-3 perc után leszűrjük és félre tesszük. A nyársakra tetszés szerinti sorrendben felfűzzük a zöldség és hús falatkákat, majd a félre tett fokhagymás olajjal vékonyan megkenjük a nyársra húzott falatokat. Végül 220 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt, alufóliával előkészített tepsin megsütjük. A receptet beküldte: tinendo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |