| Sajtos húsnyárs receptHúsételek Hozzávalók: 4 személyre: 20 dkg kemény sajt (pl. ementáli) 25 dkg sertéshús 15 dkg gomba 8 kisebb fej vöröshagyma 2 db tojás só 15 dkg finomliszt 15 dkg zsemlemorzsa 2.5 dl olaj Elkészítés: A sajtot és a húst kockázzuk fel. A megpucolt gombákat és hagymákat vágjuk félbe. Váltogatva minden hozzávalót szúrjunk a nyársakra. A tojást üssük egy tálba, kissé sózzuk meg, majd villával verjük fel. A lisztet tegyük egy másik tálba, egy harmadikba pedig zsemlemorzsát. A nyársakat forgassuk meg először a lisztben, majd a tojásban és végül a morzsában. A serpenyőben felforrósítottt olajon minden oldalukat süssük aranybarnára. Ha elkészültek, tegyük egy papírtörlőre a nyársakat. Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: norahhh Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |