| Zöldséges csorba (parasztcsorba) receptLevesek Hozzávalók: 40 dkg sertes vagy marha hus 1 db repa 1 db petrezselyem 1 db kisebb zellegumo 1 kozepes fej hagyma 1 nagy marek zoldborso 1 nagy marek zoldpaszuly 1/2 csupor rizs 1 pohar tejfol 1 pohar joghurt olaj, so, bors, majoranna, csombor, 1 szep szal leostyan Elkészítés: A hust felkockazzuk, enyhen sos vizben feltesszuk foni. A zoldsegeket megpucoljuk, felapritjuk. Mikor a hus felig megfott, hozzaadjuk a zoldsegeket, fuszerezzuk es kb. 20 percig fozzuk. Ezutan johet bele a zoldborso, zoldpaszuly, rizs. Vegul a joghurt -tejfol keverekkel behabarjuk. Frissen talaljuk erospaprikaval es nehany csepp ecettel. Elkészítési idő: 100 perc A receptet beküldte: gurzau.maria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |