Tutireceptek.hu fejléc

Zöldségekkel töltött padlizsán, mozzarellával recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
ozzávalók 1 személyre:
# 15 dkg padlizsán
# 5 dkg csiperke
# 2,5 dkg zöldpaprika
# 2,5 dkg paradicsom
# 5 dkg mozzarella sajt
# fűszerek - ízlés szerint
# étolaj - a tepsi kikenéséhez

Elkészítés:
Elkészítés: A padlizsán végeit levágjuk, majd hosszában kettévágjuk. A belsejét kivájjuk úgy, hogy kisujjnyi pereme maradjon. A kivájt padlizsánt apróra vágjuk a többi zöldségfélével együtt, és ízlés szerint fűszerezzük. Ajánlott hozzá az illatos, olaszos jellegű fűszerek használata (oregánó, bazsalikom). Ezután visszatöltjük a padlizsánhajóba, és csipetnyi olívaolajjal kikent tepsibe téve lassan megsütjük. Ha nagyjából félig elkészült, megszórjuk a reszelt mozzarellával, és azt is ráolvasztjuk.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kacsa » Töltött ostya 1. » Töltött füge » Ínyenc padlizsánkrém
» Töltött gombakosárkák » Töltött tojás » Sajtkrémmel töltött tojás » Tepsis töltött ponty
» Hideg töltött sárgarépa » Töltött kacsa (4személyre) » Narancsos töltött keksz » Töltött lángos
» Töltött sült kifli » Töltött paradicsomgombák » Padlizsán párizsiasan » Túróval töltött sült alma


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.