Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos málnaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók (4 személyre):
2 dl málnaszörp
5 dl joghurt (1,5%-os zsírtartalmú)
5 dl tej
3,5 dkg hidegen keverhető vaníliás pudingpor (1/2 csomag Aranka)
25 dkg málna (friss vagy mirelit)
(tejszínhab)

Elkészítés:
A málna felét szitán törd át, és a többi hozzávalóval – egy habverő segítségével – keverd össze. A maradék málnát egészben – mint levesbetétet – add hozzá. Jól behűtve, s tejszínhabbal díszítve tálald.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos tejszínpuding » Joghurtos kupola » Joghurtos sütemény » Joghurtos alma
» 10 perces- joghurtos fánk » Epres, joghurtos kocka » Joghurtos kekszes sütemény » Török joghurtos sütemény
» Joghurtos sajtos lepény » Málnás-joghurtos desszert » Joghurtos sült makaróni » Joghurtos párolt csirke
» Joghurtos csirke » Eperjoghurtos torta » Joghurtos csirkemell II. » Joghurtos csokiszelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.