| Sajtos vitaminsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 50 dkg konzerv zöldbab, 1 csomó retek, 15 dkg kígyóuborka, 20 dkg paradicsom, 15 dkg márványsajt, 3 evőkanál olaj, 1 csomó petrezselyem, 1 db citrom, só, őrölt bors. Elkészítés: A retket és az uborkát megtisztítjuk,vékony karikákra vágjuk. A sajtot lereszeljük,a petrezselymet finomra vágjuk. Megfelelő nagyságú salátakeverőtálba tesszük a retket és az uborkát. Megsózzuk,majd hideg helyen fél óráig állni hagyjuk. Olajat,citromlét,csipetnyi őrölt borsot,petrezselyemzöldet,a levétől leszűrt zöldbabot,reszelt sajtot,végül cikkekre vágott paradicsomot keverünk hozzá. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |