Tutireceptek.hu fejléc

Virslis-majonézes lencsesaláta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 tojás

50 dkg konzerv lencse (főtt)
1 csokor újhagyma vagy arasznyi póré
4 virsli
6-6 evőkanál majonéz és tejföl
1 kávéskanál mustár
néhány csepp citromlé
1/2 csokor petrezselyem

Elkészítés:
A konzerv lencsét leszűrjük, újhagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk, ahogyan a virslit is. A majonézt a tejföllel összekeverjük, a mustárral és a citromlével ízesítjük, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük. A lencsét, a hagymát meg a virslit beleforgatjuk, tálba töltjük. A főtt tojásokat meghámozzuk, cikkekre vágjuk, a salátát ezzel díszítjük, tálalásig behűtjük.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás lencsesaláta » Reform lencsesaláta » Lencsesaláta gombával » Lencsesaláta Maris módra
» Lencsesaláta malachússal » Bazsalikomos lencsesaláta » Lencsesaláta virslivel » Lencsesaláta 2.
» Újévi lencsesaláta » Lencsesaláta egyszerűen » Szilveszteri lencsesaláta » Lencsesaláta
» Tojásos lencsesaláta » Mustáros lencsesaláta » Lencsesalátám » Virslis lencsesaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.