Tutireceptek.hu fejléc

Vendégváró sajttekercs recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
35 dkg edami sajt,
25 dkg félzsíros tehéntúró
12 szelet sonka (szögletes formájú)
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
A sajtot lobogó vízbe teszed, szűrőkanállal. Addig
tartod benne, míg az egész tömeg megpuhul.

Levajazott alufólián kinyújtod, kb.25*35 cm db lesz belőle.
Lerakod rá a sonkát, az egészet beborítva, erre rákened a túrót, amit előzőleg az aprított petrezselyemmel összekevertél.
Szorosan feltekered, folpackba csomagolod, a két végét szorosan összetekered.
24 órára hűtőbe teszed.

Ferdén érdemes szeletelni, kb 0,5 cm-es darabokra.

Ízletes, gusztusos vendégváró az ünnepi asztalon.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: gmarta5


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vendégváró jércezserbó » Vendégváró kifli » Porhanyós vendégváró perec » Sonkás sajttekercs
» Vendégváró kávékrém » Sajttekercs snidlingesen » Vendégváró finomság » Vendégváró tejszines hús
» Sajttekercs (Nóri féle) » Chillis sajttekercs » Vendégváró finom sós kifli » Sajttekercs mint előétel
» Vendégváró sóskifli » Hideg sonkás sajttekercs » Répás sajttekercs » Vendégváró "barack"


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.