| Vendégváró tepertőkrém receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 40 dkg házi tepertő, 1 evőkanál vaj, 3 evőkanál natúr krémsajt, 1 kiskanál mustár, 1 fej vöröshagyma, só, bors. A diszitéshez: apróra vágott petrezselyemöld. Elkészítés: A tepertőt apróra vágjuk vagy ízlés szerint ledaráljuk. és egy tálba tesszük. A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, apró kockára vágjuk majd mellé tesszük. Hozzáadjuk a vajat, a mustárt és a krémsajtot is, majd fűszerezzük és robotgéppel összedolgozzuk. A masszát fóliába tesszük és szorosan felcsavarjuk, majd hűtőbe lehűtjük: így akár szeletelhető is. Ha krémes állagúra vágyunk, akkor nem kell fóliába tekerni, hanem tegyük egy zárható műanyag dobozba. Apróra vágott petrezselyemzöldet is tehetünk bele. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |