Tutireceptek.hu fejléc

Vegyes savanyúság, csalamádé recept

Kategória:


Hozzávalók:
6 kg. fehér káposzta,
1 kg. sárgarépa,
1 kg. vöröshagyma,
1 kg. uborka,
1 kg. zöld paradicsom,
1 kg. paprika,
köménymag.
babér levél,
egészbors,
10 deka só,
40 deka cukor,
3,5 deci 20 százalékos ecet,
két kávéskanál borkén,
két kávéskanál szalicil.

Elkészítés:
A zöldségféléket leszeleteljük, összekeverjük, s a fűszereket is alaposan hozzákeverjük. Vízre nincs szükség, a zöldség épp elég levet enged! Az összevegyített zöldséget 1-2 mapig állni hagyjuk, majd gondosan kimosott csavaros üvegekbe tömködjük, felcímkézzük, és a polcra állítjuk.

Elkészítési idő: 240 perc

A receptet beküldte: minerva223


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» új aszpikos vegyes zöldség » Vegyes vágott savanyúság » Vegyes erdei gombasaláta » Vegyes sült zöldségek
» Dobálós savanyúság » Bólé vegyes gyümölcsökből » Vegyes disznósajtsaláta » Vegyeske
» Vegyes gyümölcsös torta » Gombás vegyessaláta » Svéd uborka csalamádéval » Téli vegyes saláta
» Vágott, vegyes savanyúság » Vegyes vágott előétel » Teszt savanyúság. » Csalamádé, I.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.