| Vegetáriánus ragu receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: Hozzávalók 4 személyre: 200 g gomba 200 g alma 200 g sárgarépa 100 g póréhagyma 100 g vöröshagyma 100 g zöldpaprika 100 g piros húsú paprika 30 g zabpehelyliszt 20 g olaj 1 gerezd fokhagyma oregánó bazsalikom kakukkfű Elkészítés: A vöröshagymát finomra, a gombát, az almát a zöld és a piros paprikát kis kockákra, a sárgarépát és a póréhagymát gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. Az olajon a zúzott fokhagymával együtt néhány percig erős lángon hevítjük. Körülbelül 3 dl vízzel felöntjük és a fűszerekkel ízesítjük. A zabpehelylisztet egy kevés hideg vízzel simára keverjük és a ragut ezzel sűrítjük, ügyelve arra, nehogy a zöldség szétfőjön. Párolt barna rizs kiséretében tálaljuk. Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: 85,5 kcal Zsírtartalom: 0,3 gramm A receptet beküldte: Brigitta.a Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |