| Nyári Szalámi Házi receptHúsételek Hozzávalók: 2,5 kgr marha hs v.borjuhus 2,5kgr sertés hus 2,5kgr fött krumpli áttörve,hidegen 2 liter felfözött tej,hidegen 2 kgr nyers szallona 28 dkg so 4 dkg bors,1dkg salétrom so a husra rá kell számitani 75 dkg Elkészítés: A husokat le kell elöre fagyasztani és miután megengedett kétszer kell ledarálni,a szallonát is le kell darálni,mindent jol össze kell dolgozni,ha késsz keményre kell tölteni,2 napi száradás után lehet füstölni.....Füstölés után még kell száritani szellös légymentes helyen,igazi finom szinte a SZebeni szalámival is fel veszi a versenyt..jo étvágyat hozzá... A receptet beküldte: G.Maresz Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |