Tutireceptek.hu fejléc

Vajas petrezselymes sült ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 egész ponty

bors
zúzott fokhagyma
lágy vaj
3 cs.petrezselyem

Elkészítés:
Az megtisztított halat kívül belül sózzuk, borsozzuk, a fokhagymával átdörzsöljük, majd a vajjal jól bedörzsöljük.
A belsejébe sok aprított petrezselymet teszünk,és
a külsejét is megszórjuk.
Előmelegített sütőben először fólia alatt megpároljuk, ez kb. 10-15 perc, majd fólia nélkül kissé megpirítjuk.
Köretként sült, héjas burgonyát, friss salátát, vagy sajtszószt kínálunk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros pontyfilé » Gyors házi vajas kiskifli » Szezámmagos vajas karotta » Petrezselymes sertésszelet
» Ponty variáció » Vajas reform buci » Mogyoróvajas omlós keksz » Sajtos - vajas kifli
» Vajas muffin (12 db) » Leveles-vajas tészta » Vajas Burgonyapogácsa » Vajas-túrós kifli
» Házi vajas kiskifli » Fokhagymás ponty » Kakukkfüves ponty » Mogyoróvajas szendvicskrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.