Tutireceptek.hu fejléc

Vajas-barackos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirkemell

fehérbors
oregánó
majoranna és egyéb fűszerkeverék
vaj a sütéshez
őszibarackbefőtt

Elkészítés:
A csirkemellet apró kockákra vagy csíkokra vágjuk, befűszerezzük, és 10 percig állni hagyjuk. Közben a vajat felolvasztjuk és átforrósítjuk egy serpenyőben, hozzáadjuk a csirkemelldarabkákat, és addig pirítjuk, míg kifehéredik. Ezután hozzáöntünk kb. 2 dl befőttlevet, ízlés szerint mellé rakunk őszibarackot is, és fedő alatt pároljuk, hogy a csirkemell átvegye a barack ízét.

Tanácsok:
Burgonyapürével tálalhatjuk.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos csirkemell rántva » Csirkemell saláta » Tejszínes csirkemell ragu » Gombás- sajtos csirkemell
» Csirkemell őzgerincben » Szegfűszeges csirkemell » Sajtos csirkemell gombával » Részeg csirkemell
» Színes csirkemell » Nyárson sült csirkemell » Rakott csirkemell » Diós csirkemell egyszerűen
» Rakott csirkemell gazdagon » Póréhagymás csirkemell » Töltött csirkemell » Csirkemell almával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.