| Póréhagymás csirkemell receptHúsételek Hozzávalók: 2 egész csirkemell 5 dl tejszín 3 db póréhagyma krémlevespor Elkészítés: A csirkemelleket szeletekre vágjuk - mintha rántanánk - és kiklopfoljuk. A tejszínben elkeverjük a levesporokat, amelyet fűszerezhetünk még borssal és ételízesítővel. Tűzálló tálba lerakjuk a csirkemelleket, majd erre öntjük a tejszínes pórékrémet. Amennyiben nem fér el egy sorban a csirkemell, a szószra rakjuk a maradék csirkemellet, majd újból szószt. Előmelegített sütőben 20-30 percig sütjük. Tanácsok: A levesport a tejszínnel csak az összeállítás előtt keverjük össze, mert a por felszedi a tejszínt és nem lesz elég híg, hogy a csirkemellre öntsük. Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: Sesshoumaru Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |