| Vadászborda fűszeres töltelékkel receptHúsételek Hozzávalók: - 4 szelet csontos karaj, - só, - bors, - 2 gerezd fokhagyma, - őrölt kömény, - pirospaprika, - 5 dkg olaj, - pecsenyelé felönteni, - 7 dkg darált hús, - 1 ek. vágott petrezselyem, - 4 dkg gomba, - 1/2 fej hagyma, - 3 dkg húsos szalonna, - 1piros paprika, - egy darab póréhagyma, - zsemlemorzsa és tojás Töltelékhez, - egy kevés currypor. Elkészítés: A darált húst összedolgozzuk a finomra vágott vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, a vékony szeletekre vágott gombával, a kis kockára vágott szalonnával, paprikával, a vékony karikára vágott póréhagymával, petrezselyemmel, tojással, zsemlemorzsával, sóval. borssal, curryvel. A hússzeleteket a csont felöli oldalon felszúrjuk, kis zsebeket vágunk bele és megtoltjuk a Töltelékkel. Bedörzsöljük a hússzeleteket fokhagymával, sóval, borssal, köménnyel, paprikával. Olajban mindkét oldalukat elősütjük, majd vizet és pecsenyelevet ontunk rá és letakarva puhára pároljuk. Sült burgonyával tálaljuk, amit a pecsenyelével meglocsolunk. Zöldfűszeres majonézt kínálunk hozzá. A receptet beküldte: Haley Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |