Tutireceptek.hu fejléc

Vadászborda fűszeres töltelékkel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 4 szelet csontos karaj,
- só,
- bors,
- 2 gerezd fokhagyma,
- őrölt kömény,
- pirospaprika,
- 5 dkg olaj,
- pecsenyelé felönteni,
- 7 dkg darált hús,
- 1 ek. vágott petrezselyem,
- 4 dkg gomba,
- 1/2 fej hagyma,
- 3 dkg húsos szalonna,
- 1piros paprika,
- egy darab póréhagyma,
- zsemlemorzsa és tojás Töltelékhez,
- egy kevés currypor.

Elkészítés:
A darált húst összedolgozzuk a finomra vágott vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, a vékony szeletekre vágott gombával, a kis kockára vágott szalonnával, paprikával, a vékony karikára vágott póréhagymával, petrezselyemmel, tojással, zsemlemorzsával, sóval. borssal, curryvel. A hússzeleteket a csont felöli oldalon felszúrjuk, kis zsebeket vágunk bele és megtoltjuk a Töltelékkel. Bedörzsöljük a hússzeleteket fokhagymával, sóval, borssal, köménnyel, paprikával. Olajban mindkét oldalukat elősütjük, majd vizet és pecsenyelevet ontunk rá és letakarva puhára pároljuk. Sült burgonyával tálaljuk, amit a pecsenyelével meglocsolunk. Zöldfűszeres majonézt kínálunk hozzá.


A receptet beküldte: Haley


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás, fűszeres kalács » Fűszeres tésztás csirke » Fűszeres burgonyahasábok » Fűszeres mandula
» Fűszeres sárga rizs » Almás süti, fűszeres » Fűszeres sertésborda » Húskockák fűszeres túróval
» Fűszeres tepsis csirke » Zöldfűszeres sajtfalatkák » Fűszeres sertéstáskák » Fűszeres narancslikőr
» Fűszeres gyümölcsálom » Fűszeres keksz » Fűszeres pácolt oldalas » Fűszeres vaddisznó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.