| Vadasmártás tésztával receptEgytálételek Hozzávalók: 3-4 személyre: - egy csomag mélyfagyasztott vadasmártás - egy csomag mélyfagyasztott húsgombóc (levesbetét) - 500 gr tészta (általában csőtésztával csinálom) - tejföl - cukor - mustár Elkészítés: Felteszem a vizet a húsgombócoknak is, és a tésztának is. Addig elkészítem a mártást: egy kis vizet teszek az edény aljára, beleteszem a fagyott állapotú vadast, és addig kevergetem, amíg fel nem enged. Ha felengedett, cukorral, mustárral ízesítem, és a legvégén teszek hozzá 1-2 kanál tejfölt. Kicsi vízzel lehet higítani is. A húsgombócokat és a tésztát hagyományos módon kifőzöm, ha elkészültek, a husit beleteszem a mártásba, a tésztát leszűröm. És már lehet is tálalni. Finom és gyors. Tanácsok: A húsgombóc helyett lehet bélszínrolót is sütni bele, azzal finomabb. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: alyce Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |