Tutireceptek.hu fejléc

Vadas-bármilyen husiból recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hus-marha,nyul,csirke,vagy disznó ,vegyes zöldség /sok sárgarépa,petrezselyem,zellergumó,karalábé1/2,3 hagyma,3babérlevél szagosbors,szemesbors,só ,mustár, teföl ,tej

Elkészítés:
Felteszem a hust a zöldségekkel,+babérlevél borsok,só,az egészet szép lassan puhára főzőm,nem teszek semmilyen zsiradékotAnnyi vizet öntök rá ami bőven ellepi..Amikor a hus megpuhult,leveszem a tüzről,kiszedem a husikat,/ha csontosak kicsontozom,ha más féle kiszedem a szeleteket.A zöldségeket a babérlevél kivételével botmixerrel összeturmixolom.Visszateszem a tűzre,majd hozzáforalom a :2 evőkanál mustár,1 evőkanal cukor,kis vegeta,2 evőkanál liszt 1 doboz tejföl,1 doboz főzőtejszin,2dcl tej keveréke.Fontos hogy simára keverjük,hozzaöntjük a lemixerelt léhez ,összeforraljuk ,és visszarakjuk a husikat.

Tanácsok:
Tésztával ,aki ismeri knédlivel fogyasztja-mi igy szeretjük!


A receptet beküldte: kunikunda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis rakott csülök » Mézes báránygerinc. » Rántott szelet ananásszal » Fehérboros sajtos pulykamell
» Pusztapörkölt » Csirkemell cseresznyeszószban » Hagymás hús kínai módra » Céklás fasírt
» Sajtos - baconos csirkemell » Korpás csirkemell » Magyaros csirkemáj gombával » Marhahúsos kuszkusz
» Bakonyi sertéscsíkok » Húsos burgonyagombóc » Pulykamell Lucifer módra » Párolt felsőcomb filé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.