| Magyaros csirkemáj gombával receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj 25 dkg gomba (vagy 1 konzerv gomba lé nélkül) 10 dkg füstölt szalonna 1 nagy fej hagyma olaj pirospaprika só bors majoranna Elkészítés: A megtisztított hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kis darabokra vágjuk. A gombát is megtisztítjuk,vékonyan felszeleteljük. A serpenyőben az olajat felmelegítjük,hozzáadjuk a hagymát és a szalonnát,és világosra pirítjuk. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát is,és tovább pirítjuk kis ideig. A megmosott,egészben hagyott csirkemájat is hozzáadjuk. Óvatosan kevergetve addig sütjük,míg a máj megpuhul. Vigyázzunk,ne süssük túl,mert akkor a máj kemény lesz. Ha megsült,megszórjuk sóval,borssal,pirospaprikával. Tanácsok: Sült burgonyával,salátával tálaljuk. A receptet beküldte: Bévi48 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |