| Uborkás marhahús tásztával receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg pörköltnek való marhahús 1 fej hagyma 1 evőkanál ételízesítő 2 db pörköltkocka 0,5 l paradicsomlé 1 db tejföl 3-4 db csemege uborka tészta Elkészítés: A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk az apró kockákra vágott húst és ráöntjük a paradicsomlevet. Addig főzzük, amíg puha lesz. Befűszerezzük az ételízesítővel, hozzáadjuk a pörköltkockát. Hozzáadjuk az apróra vágott uborkát és belekeverjük a húsba, végül ráöntjük a tejfölt. Kissé összefőzzük. Bámilyen tésztával kitünő. Orsó, csavartcső, rövidcső vagy spagetti. Elkészítési idő: 100 perc A receptet beküldte: Kiss Ildikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |