Tutireceptek.hu fejléc

Uborkasambal /Indonéziai/ recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 db uborka
2 db erőspaprika
1 db kisebb vöröshagyma
2 EK kokuszreszelék
3 Ek forró víz
1 Ek citromlé


Elkészítés:
A meghámozott uborkát,paprikát, vöröshagymát apróra vágjuk.
A kokuszreszelékre öntsük rá a forró vizet, és 20 percig hagyjuk állni.
A feldaraboltakat tegyük egy tálba, öntsük a kokuszreszeléket egy sürü szitára, kiskanál hátával nyomkodjuk ki a kokusztejet, keverjük össze az uborkával. 2-3 órára tegyük a hűtőbe.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sváb pacal-lencse saláta » Tonhalsaláta I. » Finom gyümölcssaláta » Mogyorós vitaminsaláta
» Bécsi krumplisaláta » Almás céklasaláta másként. » Mindentbele 24 órás savanyú » Burgonyás brokkolisaláta
» Tormás sonkatekercs » Sült paprika saláta » Kókuszos káposzta saláta » Virslis karfiol
» Orosz saláta » Zöldséges-sonkás őzgerinc » Zöldbabsaláta virslivel » Majonézes cékla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.