| Tűzdelt hús receptHúsételek Hozzávalók: csirkecomb fokhagyma füstölt csemege szalonna sültcsirke fűszersó oliva olaj Elkészítés: A csirkecombokat a csontnál mindkét oldalán bevágjuk, megtűzdeljük 1-1 fokhagymagerezddel és 1-1 szalonna darabkával, majd megszórjuk a fűszersóval. Tepsibe rakjuk kb 2 e.kanál oliva olajjal meglocsoljuk. A tepsit alufóliával befedjük és kb.50 percig pároljuk 2-es fokozaton. A fólia levétele uán meglocsoljok a pecsenyelével. Burgonyapüré illik hozzá és zöld saláta, de ki mit kíván. Tanácsok: A combokat én szoktam vágni, és már külön fűszerezem. Családi összejövetelekre ajánlom,mert hidegen is finom, és nem egy diétás kaja. Elkészítési idő: 70 perc A receptet beküldte: Betty-a Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |