Tutireceptek.hu fejléc

Tűzdelt hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkecomb
fokhagyma
füstölt csemege szalonna
sültcsirke fűszersó
oliva olaj

Elkészítés:
A csirkecombokat a csontnál mindkét oldalán bevágjuk, megtűzdeljük 1-1 fokhagymagerezddel és 1-1 szalonna darabkával, majd megszórjuk a fűszersóval. Tepsibe rakjuk kb 2 e.kanál oliva olajjal meglocsoljuk. A tepsit alufóliával befedjük és kb.50 percig pároljuk 2-es fokozaton. A fólia levétele uán meglocsoljok a pecsenyelével. Burgonyapüré illik hozzá és zöld saláta, de ki mit kíván.

Tanácsok:
A combokat én szoktam vágni, és már külön fűszerezem. Családi összejövetelekre ajánlom,mert hidegen is finom, és nem egy diétás kaja.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: Betty-a


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pácolt tűzdelt házinyúl » Tűzdelt Csirkemell » Tűzdelt felsál » Vadnyárs csipkeízzel
» Hamis rántott csirkecombok » Gombásalagút » Óvári szelet darálva » Fokhagymás sült máj
» Hagymás aprópecsenye » Baconos fasírt » Falusi borda » Tejszínes csirke csoda
» Baconos rakott csirke » Sörösdobozon sült csirke » Csopaki pincepörkölt » Májfasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.