| Toszkán babos egytálétel (vegan) receptEgytálételek Hozzávalók: 500 vörösbab konzerv 200 g ditali vagy szarvacska durumtészta 1 doboz hámozott paradicsom konzerv 1 db nagy vöröshagyma 2 db kisebb sárgarépa 8 gerezd fokhagyma 4 kk. szárított rozmaring 2 kk. szárított kakukkfű 2 db babérlevél só, bors, vegamix olívaolaj Elkészítés: Egy fazékban melegítsünk kevés olívaolajat, majd tegyük bele a finomra vágott hagymát, és a felkarikázott sárgarépát. 5-6 percig kevergessük, amíg a hagyma üveges nem lesz. Ekkor tegyük bele a vékonyra szelt fokhagymát, a babot, a feldarabolt paradicsomokat és a fűszereket. Pároljuk az egészet további 4-5 percig. Ezután adjuk hozzá a paradicsomok levét, és annyi vizet, hogy éppen ellepje. Míg a ragut sűrűre főzzük, közben készítsük el a tésztát, majd a keverjük össze a kettőt. A receptet beküldte: Winter Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |