| Zöldbabos hús receptHozzávalók: Levesben főtt husi,csirke Zöldbab Tejföl Mustár só bors Elkészítés: A húst ha csontos kicsontozom és összeaprítom.Pici olajat hevítek beledobom a húst,kicsit pirítom,majd ráteszek 2-3 evőkanál tejfölt ha szaftosabban szereted lehet több is.:) A zöldbabot kis ételízesítővel vagy sós vízben megfőzöd,leszűröd hozzáteszed a husihoz sózod,borsozod,mustárt nyomsz bele ízlés szerint és jó összerotyogtatod,kicsit hagy sűrűsödjön be.Kész is. Tanácsok: Jó étvágyat! Én maradékból csináltam,nem akartam csak simán olajban megsütni sztem így lightosabb,és nagyon finom is! Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: bebozi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |