| Töltött zsúrkenyér(Szabad tűzön rostélyon) receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 1 zsúrkenyér 25 dkg főtt füstölt hús 4 kemény tojás 3 ecetes uborka 2 szem paradicsom 2 dl tejföl só kevés tej Elkészítés: A zsúrkenyeret vízszintesen félbevágjuk a belsejét kiszedjük összemorzsoljuk és kevés tejjel megnedvesítjük.Hozzáadjuk a tejfölt az apróra vágott húst és a kockára vágott főtt tojást és a csíkokra vágott uborkát,összedolgozzuk ,és a kivájt kenyérbe visszatöltjük,eredeti formájára formázzuk.Alufóliába csomagoljuk,és a rostélyon megsütjük.A fóliából kibontva,felszeletelve tálaljuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |