| Töltött tintahal receptHalas ételek Hozzávalók: 6 db tintahal 2 db paradicsom 1 marék fekete olivabogyó 1 marék kapribogyó 1 csokor petrezselyem 3 gerezd fokhagyma 5-6 ek. zsemlemorzs csipet oregano 1 dl szárazfehérbor 1 dl olívaolaj Elkészítés: Arany barnára pirított zsemlemorzsához hozzáadjuk a felaprított petrezselymet és oregánót, a felaprított kapri-, és olívabogyót, a felkockázott paradicsomhúst és a felszeletelt fokhagymát, majd megsózzuk. A töltelékkel megtöltjük a tintahalat, hústűvel lezárjuk, hőálló tálba tesszük, és kb. 20-25 percig sütjük. A sütőben öntsük alá az olajat és a fehérbort, időnként forgassuk meg. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |