| Töltött karalábé (Update1) receptHozzávalók: 6db karalábé 2dl tejföl 3dkg vaj 3db tojás 20dkg sovány sajt őrölt bors tengeri só Elkészítés: A meghámozott karalábékat főzd meg enyhén sós vízbe. Vágd ketté, készíts egy kis talpat nekik, aztán vájd ki mindegyiknek a közepét. Akkor jó, ha úgy néznek ki, mint a fészkek. Vajjal kikent tűzálló tálba pakold őket. Törd össze a kikapart belsejüket, tégy hozzá tojást, reszelt sajtot, majd fűszerezd meg. Az így elkészült tölteléket nyomkkodd a karalábék belsejébe. Fűszeres tejföllel locsold meg, és előmelegített sütőben néhány perc alatt píritsd egy kicsit Tanácsok: Update 1-es kód! A receptet beküldte: Manon Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |