| Töltött pulykacomb sok félével. receptLevesek Hozzávalók: Vegyünk egy nagy pulyka combot, só bors kakukfü fokhagyma, vagy amit szeretünk füszereket. Töltelék:vagy egy szál kolbász, vagy pulykamáj, vagy zsemlés tojásos töltelék, vagy darálthús. vagy esetleg aszalt gyümölcsel is tőlhetjük: szilva, barack Elkészítés: A comot a deszkéra tesszük a bőrével lefelé éles késsel szépen a csont mentén kifilézzük, a nyeles részből az inakat csipöfogóval ki huzgáljuk. a húst be pácoljuk a fenti füszerekkel. és 3-4 órát állni hadjuk. Elészitjük a tőlteléket. ( Mindig lehet más félét) a pulyaka májat kissé elő sütjük, vagy csak leforrázuk kockákra vágjuk és belehelyezzük a húsbaés megkötözzük mint a kötözőtt sokát. Vagy csak egy szál kobászt teszünk bele, vagy megcsináljuk a rendes tölteléket mint a csirkéhez szoktunk. Vagy darálhúst 3odkg,egy gerizd fokhagymát , pirospaprikát, köménymagot, só borsot össze gyurunk és megtőltjük. Vagy mint írtam aszalt gyümölccsel is lehet. mikor ezzel meg vagyunk sűtőzacskóba tesszük és ugy be a sütőbe és másfél órát széplassú közepes lángon pirosra sütjük. Krunplipüre, kukoricásrizs, franciasaláta vagy amivel akarjuk tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |