Tutireceptek.hu fejléc

Barna piskótarolád recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Hozzávalók

Tésztához

2 db barna piskótatekercs ( 2 x 4 ) tojásból
Krémhez

5 kanál liszt
20 dkg porcukor
20 dkg Rama
1/2 liter tej
3 tojássárgája

Elkészítés:
Elkészítés

1.Szokásos módon elkészíteni a piskótatekercseket.
2.A krémhez a lisztet,tojássárgákat,tejet jól kikavarni,majd sűrű péppé főzni. A Ramát a cukorral habosra kavarni,majd a kihűlt pépet hozzáadni.
3.A krémet kettéosztani és az egyik részbe 1 evőkanál cukrozatlan kakaóport tenni.
4.Összeállítás: a piskótára először a világos krémet tenni, majd a kakaósat. Mind a két roládot így kell elkészíteni.
5.Feltekerni, pihentetni a hűtőben legalább 1/2 órát, majd olvasztott csokoládéval bevonni és tetszés szerint díszíteni.

Tanácsok:
Tippek

A pihentetés után forró sárgabaracklekvárral kentem be a tésztát, ecsettel és csak száradás után tetettem rá a mázat.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperkrémes piskótarolád » Barna mézespite » Barnarizs csőben sütve » Barna kocka
» Sajtos-barnarizses pite » Barnarizs-rakottas » Barna galuska » Gesztenyés piskótarolád
» Tönköly félbarna kenyér » Barna-fehér fonatok » Barna fügés muffin » Mikrós barna kenyér
» Rozspelyhes barna kenyér » Barna husi » Japán barnarizssaláta » Barnasörös csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.