| Olasz töltött paradicsom receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: -paradicsom -kapribogyó vagy felaprított olivabogyó esetleg apró kockákra vágott csemege uborka -zsemlemorzsa bőven -só -bors -zúzott fokhagyma -olaj (kb 1 dl) -friss apróra vágott petrezselyem Elkészítés: A paradicsomokat keresztben elvágjuk és a belsejüket kiskanállal kiemeljük. A magokat és a levet megmentve tálba tesszük, ehhez keverjük a zúzott fokhagymát, olajat, az olivabogyó vagy uborka darabkákat a fűszereket, (só, bors, petrezselyem) és jó sok zsemlemorzsát, valamint annyi olajat, amennyit felvesz. A massza ne legyen sem száraz sem folyós. Ezt a masszát tesszük bele a paradicsomba (púposra belenyomjuk). Sütőben megsütjük. A receptet beküldte: Tikky Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |