| Töltött avokádó salátaágyon garnelával és kagylóval receptEgytálételek Hozzávalók: avokádó hagyma paradicsom salátalevél citromlé extra szűz olívaolaj fehérbor szójaszósz só cukor őrölt feketebors chiliparika garnélarák paradicsomos kagyló Elkészítés: Készítek egy vinaigrette öntetet citromléből, extra szűz olívaolajból, sóból, cukorból, őrölt feketeborsból, kevés fehérborból. Az avokadót félbevágom, kiveszem egy kanállal a húsát, feldarabolom. A hagymát, a fokhagymát és a paradicsomot apróra vágom, és az avokádóbéllel együtt beleforgatom a vinaigrette-be. A garnélákat kevés olajon pár perc alatt pirosra sütöm. Tányérra rendezek néhány salátalevelet, meglocsolom a vinaigrettel, ráhelyezem az avokádó héját, megtöltöm a paradicsomos-hagymás töltelékkel, s mellé helyezem a garnellát és a kagylóka A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |