Tutireceptek.hu fejléc

Töltött avokádó salátaágyon garnelával és kagylóval recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
avokádó
hagyma
paradicsom
salátalevél
citromlé
extra szűz olívaolaj
fehérbor
szójaszósz

cukor
őrölt feketebors
chiliparika
garnélarák
paradicsomos kagyló

Elkészítés:
Készítek egy vinaigrette öntetet citromléből, extra szűz olívaolajból, sóból, cukorból, őrölt feketeborsból, kevés fehérborból. Az avokadót félbevágom, kiveszem egy kanállal a húsát, feldarabolom. A hagymát, a fokhagymát és a paradicsomot apróra vágom, és az avokádóbéllel együtt beleforgatom a vinaigrette-be.

A garnélákat kevés olajon pár perc alatt pirosra sütöm.

Tányérra rendezek néhány salátalevelet, meglocsolom a vinaigrettel, ráhelyezem az avokádó héját, megtöltöm a paradicsomos-hagymás töltelékkel, s mellé helyezem a garnellát és a kagylóka


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött laska » Sajttal töltött krumpli » Töltött oldalas » Ormánsági töltött káposzta
» Töltött patisszon » Görög töltött paprika » Nyári töltött káposzta » Madra töltött káposztája
» Töltött cukkini paleósan » Töltött hal » Guacamole /Avokádó-dip/ » Rántott töltött kifli
» Töltött alma » Sajttal töltött fasírt » Almával töltött camembert » Avokádó baconban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.