| Sajtos tallérok receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: A tésztához: 50 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 teáskanál só, fél csomag sütőpor, 1 kis pohár tejföl A krémhez: 25 dkg margarin, pici só, 30 dkg reszelt sajt Elkészítés: A tészta alapanyagait összegyúrjuk, 4 cipóra osztjuk. Egyenként vékonyra nyútjuk, rákenjük a krém 1/4 részét, és föltekerjük, mint a bejglit. A krémhez a margarint mikróban megpuhítjuk, a sóval kikeverjük, belekeverjük az apró lyukú reszelőn reszelt sajtot. A kész tekercseket egy éjszakára hűtőbe tesszük. Reggel 3 mm vékony szeleteket vágunk belőlük, melyeket lefektetve sütünk meg sütőpapíron 10-12 perc alatt, szalmasárgára. A receptet beküldte: moncsicsi83 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |