Tutireceptek.hu fejléc

Tengerihal szeletek molnárné módon recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
30 dkg tengerihal- (vagy fogas-) filé
só, liszt (sütéshez)
olaj (sütéshez)
citrom, zöldpetrezselyem
4 dkg vaj

Elkészítés:
A halszeleteket megsózzuk, és lisztbe forgatva megsütjük. Serpenyőben vajat világosbarna színűig hevítünk, apróra vágott zöldpetrezselymet szórunk bele, és az egészet ráöntjük a halastálon lévő, citromlével lecsurgatott, hámozott citromkarikával díszített halszeletekre. Köretként vajas burgonyát adunk hozzá.


A receptet beküldte: MRG

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mentás mézes tarjaszeletek » Gyümölcsös sertésszeletek » Rántott káposztaszeletek » Göngyölt borjúszeletek.
» Epres piskóta szeletek » Rántott tojásszeletek » Pecsenye jóasszony módon » Combszeletek banánnal
» Hússzeletek sajt ágyon » Ropogós burgonya szeletek » Majonéz paleo módon » Tejfölös pontyszeletek
» Fott krumplikugli másmódon » Túrós tökszeletek » Isteni szeletek » Tejfölös hússzeletek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.