| Tejszínes zellersaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 db közepes méretű zellergumó 1 db sárgarépa 1 evőkanál darált dió 1/2 db citrom 1 kávéskanál olíva olaj 1 kávéskanál kristálycukor v. pár csepp édesítőszer 1 csapott mokkáskanál só 2,5 - 3 dl főző tejszín Elkészítés: A zellergumót és a sárgarépát megtisztítjuk, tormareszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a diót, sót, cukrot, olíva olajat, a fél citrom kifacsart levét és jól átforgatva egy éjszakán át hűtőben érleljük. Másnap tejszínnel leöntve tálaljuk. Sültekhez, pecsenyékhez ajánlom. A receptet beküldte: Bártfai Andrea Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |