Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes halragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1kg tengeri halfilé
# 1 fej hagyma,
# 1,5 dl tejszín,

# néhány tárkonylevél,
# citromlé,
# light margarin,
# só

Elkészítés:
A halfilét csíkokra vágjuk, citromlével meglocsoljuk. Megforrósított margarinon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a halcsíkokat. Sóval, fűszerezzük. Ha megpuhult, felöntjük a tejszínnel. Frissen vágott tárkonylevelekkel fűszerezzük és összeforraljuk.
gerslivel tálalom


A receptet beküldte: danya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes citromfagylalt » Tejszínes rakott zöldség » Egyszerű tejszínes krumpli » Tejszínes csirke-penne
» Tejszínes toffee-muffin » Tejszínes fokhagyma leves » Tejszínes szederkrém » Tejszínes csirkemell
» Tejszines patisszon » Tejszínes batátaleves » Fetás-tejszínes pulykamell » Sonkás tejszínes tészta
» Diós-tejszínes kocka » Tejszínes csülkös csusza » Barackos tejszínes csirke » Tejszínes karfiolleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.