Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes halragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1kg tengeri halfilé
# 1 fej hagyma,
# 1,5 dl tejszín,

# néhány tárkonylevél,
# citromlé,
# light margarin,
# só

Elkészítés:
A halfilét csíkokra vágjuk, citromlével meglocsoljuk. Megforrósított margarinon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a halcsíkokat. Sóval, fűszerezzük. Ha megpuhult, felöntjük a tejszínnel. Frissen vágott tárkonylevelekkel fűszerezzük és összeforraljuk.
gerslivel tálalom


A receptet beküldte: danya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes sütőtök leves » Tejszínes csirketokány » Tejszínes gombócleves » Tejszínes-sajtos pecsenye
» Tejszines-tökmagolajas hal » Tejszínes karfiolleves » Almás-tejszínes csirkemell » Tejszínes gesztenyetorta
» Gombás-tejszínes penne » Tejszínes pulyka » Tejszínes spárgaleves » Tejszínes cukini főzelék
» Hagymás tejszínes tészta » Tejszínes csirkehús » Tejszines gombás » Tejszínes túrótorta!!


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.