Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes batátaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
batáta

törött bors
főzőtejszín
húsalaplé

Elkészítés:
A batátát megmossuk, 4 részre vágjuk, sózzuk borsozzuk, sütőben sütőpapíron megsütjük.

Ha puha, a héját lehúzzuk, tejszínnel és az alaplével összeturmixoljuk, majd egyet rottyantva készre főzzük.


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-csokis muffin » Tejszines mézes krémes » Tejszínes-gombás penne » Babos tejszines csirkemáj
» Sonkás tejszínes tészta » Tejszínes fokhagyma leves » Tejszínes csirkehús » Tejszínes pálcikás jégkrém
» Tejszínes laskagomba » Sajtos-tejszínes kotlett » Tejszínes csokoládékrém » Tejszínes mustáros hús
» Tejszínes krumpli » Tejszínes eperleves » Tejszínes kukorica leves » Vendégváró tejszines hús


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.