Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6-8 szelet hús (ez lehet csirke- vagy pulykamell, de karajból is elkészíthető)
6-8 szelet trappista sajt
1 doboz tejszín (lehet főzőtejszín is csak ne a Parmalatos mert sz sűrű)

olaj

Elkészítés:
A húst kissé kiverjük megsózzuk és mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Tepszibe egymás mellé rakjuk, tetejére tesszük a sajtot és ráöntjük a tejszínt. Fóli alatt 15-20 percig pároljuk majd a fóliát levéve tetejét pírosra sütjük.

Tanácsok:
Rizzsel és krumplival egyaránt finom!


A receptet beküldte: ditte32


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes epertorta » Tejszínes sajtos karaj » Barackos tejszínes csirke » Tejszines gombás
» Tejszínes csirketokány » Tejszínes fokhagyma leves » Tejszines túrókrém torta » Tejszínes sült szabdzsi
» Tejszínes-gombás csőtészta » Mazsolás-tejszínes harcsa » Gombás-tejszínes penne » Tejszines hús 4 személyre
» Forró tejszínes csoki » Tejszínes-gyümölcsös rizs » Tejszínes almatorta » Tejszínes sütőtök leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.