| Tejszínes karalábéfőzelék virslivel receptFőzelékek Hozzávalók: 2 karalábé 1 krumpli 1 hagyma 1/2 evk. cukor 2 evk. liszt 1 dl tejszín+1 dl víz só,bors,petrezselyem virsli Elkészítés: Olajon vagy vajon megdinszteljük a hagymát. Hozzáadjuk a felkockázott karalábét,krumplit,cukrot,s felöntjük annyi vízzel,hogy ellepje.Ízlés szerint sózzuk,borsozzuk és fedő alatt puhára főzzük. A lisztet elkeverjük a víz+tejszín keverékben,s ha puha a karalábé,hozzáöntjük és a virsliket is belekarikázzuk.Pár percig rotyogtatjuk.(Ha túl sűrű,tejjel kell hígítani) A receptet beküldte: mongi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |