| Tejszines gombas spagetti A'la Emilia. receptTésztafélék Hozzávalók: 400 g csirke 400 g reszelt Mozzarella 400 g dobozos vagot gomba 250 ml tejszin 1 fej kozepes hagyma 2 gerezd fokhagyma 2 kanal paradicsom pure olaj so fekete bors csipetnyi piros arany egy fel csomag vekony spagetti Elkészítés: Odateszem a csirket fonni sos vizbe aztan elokeszitem addig a tobbi hozzavalot is. Felteszem a vizet fonni a spagettinek teszek bele sot es egy kis olajat. Ha kesz a csirke leszedem a boret aprora megvagom aztan a hagymaval fokhagymaval megpirittom egy kis olajon./Vigyazzat epp csak egy nagyon keves olaj kell a Teflon tepsibe es vigyazzni kel folyton kavarni ,hogy ne kapjon oda.Megszortam piros aranyal soval fekete borsal./folyamatosan kavargatam nem elfelejteni.Bele ontottem a szeletelt vagot gombat/amit elozoleg leszurtem igy nincs semi folyadek rajta/ es meg par percig egyutt piritottam oket aztan a tejszint es ujra megkavartam tettem meg kett nagy kanal paradicsom puret.Par percig igy ossze foztem lassu tuzon vegul bele tettem a reszelt mozzarellat.Leszurtem a spagetitt es megegyszer jol ossze kavartam a sajtal egyutt.Talalaskor a spagetti tettejere tettem a sajtos gomba martast es friss salatat vagtam melle.Biztos savanyu uborkaval is finom de nekem most nem volt itthon . Tanácsok: 4 szemely reszere szol a recept. Jo etvagyat. A receptet beküldte: inas_ Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |