Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-sajtos karfiol recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 karfiol
2 dl tejföl
10 dkg sajt
1 tojás

bors
vaj

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük, és kevés sós vízben félpuhára főzzük. Leszűrjük, majd kivajazott jénai edénybe tesszük. A sajtot lereszeljük, elkeverjük a tojással, és hozzákeverjük a borsos tejfölhöz, ezt ráöntjük a karfiolra, majd előmelegített sütőben rózsaszínesre sütjük.

Tanácsok:
Ha füstölt sajtot is keverünk bele, még finomabb.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos rakott karfiol 2. » Túrós karfiol » Brokkolis-karfiolos pulyka » Sajtos karfiol felfújt
» Karfiol-brokkolipüré » Karfiol sonkahabbal » Tejfölös-sajtos brokkoli » Gombás karfiol-tál
» Karfiolpüré (update1) » Karfiol - fehérborral » Karfiol finomság » Vega rakott karfiol
» Karfiolkrokett » Húsos karfiol » Pórés-karfiolos rakottas » Sajtos-sonkás karfiol


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.