| Vega rakott karfiol receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: - 1ek olaj /90/ - 1 kis fej hagyma - 60g szójagranulátum /215/ - 40g zabpehely /137/ - 820g karfiol /246/ - 100g 12%-os tejföl /135/ - 75g mozzarella /150/ Elkészítés: A szóját ételízesítős vízben mikróban 5 percig főztem, közben a karfiolt is feltettem előfőzni. Olajon megpároltam a hagymát, kevés pirospaprikával és a kinyomkodott szójával és zabpehellyel pörkölt ízű szószt főztem (ételízesítő, bors ízles szerint). Jénai edényben összeállítottam a rakott karfiolt, egy sor karfiol, egy sor szósz, karfiol, szósz és végül karfiol. A tetejére tejfölt kentem és beborítottam a mozzarella szeletekkel. Addig sült, míg a teteje szép piros lett. Tanácsok: Ez az egész adag 973kcal, a felét sem bírtam megenni ebédre, pedig úgy terveztem, mert az még mindig belefért, de nem sikerült. Igencsak jól lehet lakni belőle. Elkészítési idő: 60 perc Kalóriatartalom: 973 kcal A receptet beküldte: iloverunning Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |