Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-kapros burgonyaleves kolbásszal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 személyre:
30 dkg burgonya
1 kis fej vöröshagyma
15 dkg zöldségmix(mirelit)
1 dl tejföl
1 csomó friss kapor
10 dkg gyulai kolbász
5 dkg császárszalonna
2 evőkanál olaj
1 kávéskanál Vegeta

bors

Elkészítés:
A vöröshagymát,a szalonnát,a héjától tisztított burgonyát kockákra,a kolbászt karikákra,a friss kaprot finomra vágjuk.
A vöröshagymát,a szalonnát és a kolbászt olajon megdinszteljük,majd hozzáadjuk a burgonyát,a mirelitzöldséget és a kaprot.Sóval,borssal,Vegetával beízesítjük,azután rövid ideig fedő alatt pároljuk.Felöntjük 1l vízzel,és lassú tűzön puhára főzzük.Hozzákeverjük a simára kevert tejfölt,és felforraljuk.
Kaporral díszítve tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!

Kalóriatartalom: 350 kcal

A receptet beküldte: Miss Angel


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-kapros saláta » Osztrák burgonyaleves » Burgonyaleves(zelleres) » Rizses lecsó kolbásszal
» Nápolyi burgonyaleves » Kolbásszal töltött karaj » Sajtkrém - kolbásszal » Sajtos burgonyaleves
» Csicsókaleves kolbásszal » Böjti burgonyaleves » Burgonyaleves korianderrel » Kolbásszal töltött paprika
» Tojásmártás kolbásszal » Gombás burgonyaleves » Currys burgonyaleves » Tejfölös-kapros gombaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.