Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos, tojásos burgonyaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 dkg burgonya
2 dl tejföl
1 tojás
2 evőkanál liszt
1 csokor tárkony

ecet

Elkészítés:
A meghámozott burgonyát kockákra darabolom és 2 liter sós vízben fölteszem főni.
Hozzáadom a finomra vágott tárkonyt, és fedő alatt addig főzöm, míg a krumpli megpuhul.
A tejföl simára keverem az egész tojással meg a liszttel, a kevés meleg lével hígítom és végül behabarom vele a levest.
Jól összeforralom.
Végül pici ecetet is adok hozzá.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos Uncle Bens » Burgonyaleves(zelleres) » Tojásos olívasaláta » Tárkonyos zúza
» Tojásos zabkása » Tojásos gombapaprikás » Tojásos-sajtos mártogatós » Burgonyaleves bográcsban
» Tojásos egytálétel » Tojásos kenő » Egytojásos » Tárkonyos harcsa
» Tojásos lencsesaláta » Szalonnás-tojásos pite » Tojásos nyúl » Dettuska tárkonyos levese


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.