| Tojásos-sajtos mártogatós receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 2 tojás 1 fej vöröshagyma 250 ml tömlős krémsajt só bors 2 evőkanál majonéz 1 evőkanál mustár 2 evőkanál tejföl vagy 1 evőkanál olívaolaj zöldségek a mártogatáshoz (szárzeller, répa, uborka, cukkini stb.) Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk, apróra vágjuk. Hozzáadjuk a szintén apróra vágott hagymát (póréhagymát is használhatünk), sót, borsot, majonézt, mustárt, sajtot. Az egészet jól összekeverjuk, olívaolajjal vagy tejföllel kicsit higítjuk. Hűtőben kb. 1 órát pihentetjük, hogy az ízek kicsit összeérjenek. Hasábokra vágott zöldségekkel tálaljuk. egyszerű és finom. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |