Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyaleves. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
15 dkg tarhonya
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
só, késhegynyi őröltpaprika
kis csokor petrezselyem

Elkészítés:
A tarhonyát az olajban zsemleszínűre pirítjuk, majd az apróra vágott hagymát hozzáadjuk, kevergetve még 1-2 percig pirítjuk, majd a tűzről levéve megsózzuk, és rászórjuk a paprikát.
1,5 liter vízzel felengedve puhára főzzük.
A végén rászórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsós raguleves » Gombaleves rizzsel » Áfonyás limonádé » Májgombóc – leves
» Hideg szederleves » Húsleves húsgombóccal » Citromkrémes szelet » Galuskás-krumpli leves
» Kukorica-krémleves (vegan) » Hagymás kacsamáj » CSirke becsinált » Intelligens krémes *
» Daragaluska 3 » Selymes gyümölcsleves » Korhely bableves » Savanyú káposzta leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.