Tutireceptek.hu fejléc

Szójaszószos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 nagy csirkemell vagy 4 szelet sertéscomb vagy tarja (a hús ízlés szerint választható)
2 evőkanál olaj
2 evőkanál mustár
2 evőkanál szójaszósz

bors

Elkészítés:
A húst sózzuk, borsozzuk. Az olajat a mustárral, a szójaszósszal és egy csipetnyi borssal szép simára kikeverjük, majd a hússzeleteket bele forgatjuk a szószba. Egy bő negyedórát pihentetjük őket ebben a pikáns pácban. Majd a szeleteket kivesszük, lisztbe forgatjuk, és nincs más hátra, mint forró olajban kisüstni.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szójaszószos karaj » Finom fűszeres máj » Brazil csirke » Bajor savanyú pecsenye
» Sajtos nyúlcomb » Illatos csirke » Tepsis tarja b-anya módra » Apa-féle vasi pecsenye
» Tunkedli » Hideg hústál » Fűszeres karaj szeletek » Vörösboros nyúlgerinc
» Ropogós csirkemellcsíkok » Sajtos batyus csirke » Májpörkölt » Fatányéros


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.